Interview

Angela Mollers algemeen 1 Comment

Op 30 november 2017 verscheen onderstaand interview in de Margriet (nr.51)

20171130_16154420171130_161553

Comments 1

  1. Jeannette Schoutens

    Ik zag vandaag pas je reactie bij de online schilderclub. Diep respect hoe je nu in het leven staat. Een mens zou dit allemaal niet hoeven mee maken. Maar dat is niet aan ons. Wat je mee hebt gemaakt is als of je heel hard in je hart geknepen wordt. ( zo omschrijf ik het altijd). Het knijpen wordt minder hard, maar het blijft er altijd zitten. Chronische hartklachten waar geen medicijnen voor zijn. We moeten er mee door. Ik wens je daar mee veel sterkte. Je vind ( net als ik) vast veel afleiding in het schilderen.

    Een lieve groet, Jeannette

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WC Captcha + 28 = 38