22 november 2019

Angela Mollers algemeen Leave a Comment

Vandaag was er de tweede bijeenkomst van de Stichting Heart.
We hebben een prachtige middag gehad. De gastvrijheid van het Nationaal Militair Museum was mooi, de warme ontvangst door het bestuur van de Stichting Heart gaf een samenhorigheidsgevoel.
Na een heerlijke lunch zijn we met zijn allen naar de conferentiezaal gegaan, waar we van Marco een zeer uitgebreide, maar duidelijke lezing kregen over de motivatie, doelen en inhoud van de Stichting Heart.
Daarna mocht ik een praatje houden. Ik voelde me niet goed waardoor ik dacht dat het niet zo was overgekomen als ik eigenlijk had gewild. Blijkbaar dachten anderen daar anders over, want ik heb er veel reacties op gekregen. Van commandanten b.d. die aanwezig waren, een hoge officier van de marine die me een knuffel wilde geven (en kreeg), tot aan vele anderen aan toe.
Ik las in een reactie o.a. het volgende:
Een indrukwekkende lezing die alle toehoorders kippenvel bezorgde. 

Het museumbezoek, de kranslegging bij het  monument welk eerst in Kamp Holland stond (Uruzgan), het maakte allemaal veel indruk.
De borrel daarna, met de mooie gesprekken met fijne mensen, hebben bij Peter en mijzelf een positieve indruk nagelaten, waar we nog graag aan terugdenken.
Het was een fijne, mooie bijeenkomst van de Stichting Heart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *